Home

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Om onnodige besmetting door het “Corona-virus” te voorkomen volgen wij de adviezen van de overheid, het RIVM, GGD en beroepsorganisatie, de KNMT.

Wij gaan per maandag 20 april gefaseerd open, dat wil zeggen dat we nog niet alle behandelingen uitvoeren. Naast de pijnklachten die niet kunnen wachten worden alleen bepaalde behandelingen, die voorrang hebben, uitgevoerd. Vanaf dinsdag 28 april gaan wij weer volledig open.

Wij verzoeken u om geen contact met ons op te nemen voor een nieuwe afspraak. U krijgt de  afspraak automatisch per e-mail toegestuurd.

Voor uw en onze veiligheid en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, nemen wij naast het normale hygiene protocol extra uitgebreide voorzorgsmaatregelen.

Het is van groot belang dat patienten zich houden aan bovengenoemde regels. Alleen met een gezamenlijke inspanning kunnen we er voor zorgen dat de behandelingen goed verlopen.

Uiteraard kunt u er van op aan dat wij onze hygiënische maatregelen en desinfectie protocollen tot het uiterste hebben opgevoerd en met zeer nauwkeurige precisie uitvoeren.

Dank voor uw welwillende medewerking,

Team Orthodontische Praktijk Veldhoven